Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A ♥PARAMORE♥

2010.11.18

 A ♥PARAMORE♥

  • A Paramore egy amerikai rockegyüttes amit 2004-ben Franklinben (Tennessee) alapítottak. A tagjai: Hayley Williams (ének/billentyűs hangszerek), Josh Farro (gitár/háttér ének), Jeremy Davis (basszusgitár), Zac Farro (dob) és Taylor York (ritmikus gitár).

  • Az együttes 2005-ben adta ki a bemutatkozó albumát, az All We Know Is Falling-ot, majd ezt követte a Riot! 2007-ben, ami platinalemez lett az Államokban és aranylemez az Egyesült Királyságban, Írországban és Új-Zélandon. A harmadik albumuk a Brand New Eyes 2009. szeptember 29-én jelent meg. A Brand New Eyes az együttes eddigi a slágerlistákon legjobban teljesítő albuma
       Létrejötte:
  • 2002-ben az akkor 13 éves Hayley Williams elköltözött szülővárosából, Meridianból Franklinbe ahol találkozott Josh Farro és Zac Farro testvérekkel miközben egy magániskolába járt.Nem sokkal a költözése után Hayley Brett Manningtől vett énekórákat.A Paramore megalapítása előtt Hayley és Jeremy Davis basszusgitáros barátjukkal, Kimee Read-del egy funk együttesben, a The Factory-ban játszottak, míg Josh és Zac Farro együtt gyakoroltak az iskola után.A Paramore többi tagja „ideges volt ezzel az egész női dologgal” miszerint Hayley lenne az énekesük, de mivel nagyon jó barátok voltak ezért Hayley elkezdett nekik dalokat írni. Az együtteset hivatalosan Josh Farro (gitár/háttér ének), Zac Farro (dob), Jeremy Davis (basszusgitár) és Hayley Williams (ének) alapította 2004-ben,majd később csatlakozott hozzájuk Hayley szomszédja,Jason Bynum (ritmikus gitár). Hayley állítása szerint a „Paramore” név az első basszusgitárosuk leánykori nevéből ered. Miután megtudták a paramour homofon jelentését („titkos szerető”), úgy döntöttek, hogy ezt a nevet fogják használni Paramore betűzéssel.
 

A mappában található képek előnézete Paramore

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.